MENU
Usilujeme o tu nejvyšší kvalitu, využíváme jen čerstvé suroviny z místních zdrojů a ty nejlepší receptury.
PŘEDRKMY
Paštika z drůbežích jater
vlašské ořechy, omáčka z lesních plodů
Jelení hřbet
majonéza z lesních hub, tymiánový olej
Carpaccio z červené řepy
kozí sýr, pražená semínka, vinná redukce
POLÉVKY
Hovězí vývar
játrové knedlíčky, zelenina, nudle
Chodské kyselo
houby, brambor, vejce
HLAVNÍ JÍDLA
Svíčková na smetaně
žemlové noky, brusinky
Steak z hovězí loupané plece
zámecké brambory, omáčka z pečeného česneku
Kuřecí roláda ve slanině
bylinková nádivka, omáčka z glazované šalotky
Krémové kroupoto
lesní houby, parmazán
Míchaný listový salát
marinovaná jablka, vlašské ořechy, grilovaný farmářský sýr, medový dresing
CHODSKÉ MENU
Chodská kuchyně je tradiční v regionu Chodska a Bavorska.
Pokrmy jsou často založeny na jednoduchých ingrediencích jako jsou například brambory, kysané zelí, smetana a také špek.
Chodský báč
houbová omáčka, uzené maso
Vošouchy
chodské zelí, křenová majonéza, pražený špek
Grilovaná telecí kýta
křenovo-mandlová omáčka, žemlové noky
DEZERTY
Chodský koláč
Šlejšky
mletý mák s cukrem, med