MENU


Usilujeme o tu nejvyšší kvalitu, využíváme jen čerstvé suroviny z místních zdrojů a ty nejlepší receptury.


PŘEDRKMY


 Paštika z drůbežích jater

 vlašské ořechy, omáčka z lesních plodů


Jelení hřbet

majonéza z lesních hub, tymiánový olej


Carpaccio z červené řepy

kozí sýr, pražená semínka, vinná redukce




POLÉVKY


Hovězí vývar 

játrové knedlíčky, zelenina, nudle

Chodské kyselo

houby, brambor, vejce


HLAVNÍ JÍDLA 

Svíčková na smetaně

žemlové noky, brusinky

Steak z hovězí loupané plece

zámecké brambory, omáčka z pečeného česneku

Kuřecí roláda ve slanině

bylinková nádivka, omáčka z glazované šalotky

Krémové kroupoto

lesní houby, parmazán

Míchaný listový salát

marinovaná jablka, vlašské ořechy, grilovaný farmářský sýr, medový dresing


CHODSKÉ MENU 

Chodská kuchyně je tradiční v regionu Chodska a Bavorska. 

Pokrmy jsou často založeny na jednoduchých ingrediencích jako jsou například brambory, kysané zelí, smetana a také špek.



Chodský báč

houbová omáčka, uzené maso

Vošouchy

chodské zelí, křenová majonéza, pražený špek  

Grilovaná telecí kýta

křenovo-mandlová omáčka, žemlové noky


DEZERTY

Chodský koláč

Šlejšky

mletý mák s cukrem, med